Blog
05.06.2023
Sladké pečení
Cheesecake s bezovým sirupem
Černý bez patří bezpochyby mezi moje nejoblíbenější bylinky a ráda jej využívám také v kuchyni. Každé jaro netrpělivě vyhlížím první rozkvetlé kvítky ...
číst celé
20.05.2023
Polívkárna
Zelený chřestový krém s krevetami
Čerstvý hrabětický chřest, který jsem si přivezla ze Zelňáku z Brna, jsme si dali hned první den s holandskou omáčkou, zbylé stonky jsem uschovala do ...
číst celé
11.05.2023
Pečivo
Venkovská rustikální bageta
Zkoušet péct stále dokola různé bagety a kroucené chleby je už asi můj koníček. Všechny, co už prošly mýma rukama a troubou, byly v ten daný okamžik d...
číst celé
Výroba knihy GASTROK
Ve výrobním závodě tiskárny GRASPO CZ, a.s. se narodilo první vydání knihy GASTROK.
Její dlouhou cestu jsme pro Vás zdokumentovali.
Sledování tohoto videa ovšem nedoporučuji osobám se zvýšenou přecitlivělostí. Je v něm zachycen celý proces od tisku po řezání, vazbu, lepení i šití. Rovněž části našich dětí.
Marek R.