Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Výroba knihy GASTROK
Blog
Bíf burguňon
Jak já z duše nenávidím čtení návodů a receptů, o to víc, jsou-li pak dlouhé. A tak se stalo, že jsem zapomněla na sůl, na pepř a až byl pekáč v troub... číst celé
Lískooříškové čtverečky
Další vánoční cukroví z receptů naší noveské prababičky. Dovolila jsem si změnit polevu a máslový krém, základní těsto zůstato stejné. Na polevu jsem ... číst celé
11.11.2021 Sladký špajz
Instantní svařák
Nechce-li se vám stále hlídat zásoby koření, abyste měli doma po ruce dostatek hřebíčku a skořice, připravte si do svařeného vína sladký karamelový ko... číst celé
Zobrazit všechny články
Výroba knihy GASTROK

Ve výrobním závodě tiskárny GRASPO CZ, a.s. se narodilo první vydání knihy GASTROK.

Její dlouhou cestu jsme pro Vás zdokumentovali.

Sledování tohoto videa ovšem nedoporučuji osobám se zvýšenou přecitlivělostí. Je v něm zachycen celý proces od tisku po řezání, vazbu, lepení i šití. Rovněž části našich dětí.

Marek R.

 

Novinky z našeho blogu

Bíf burguňon
Bíf burguňon
Jak já z duše nenávidím čtení návodů a receptů, o to víc, jsou-li pak dlouhé. A tak se stalo, že jsem zapomněla na sůl, na pepř a až byl pekáč v troub... číst celé
Lískooříškové čtverečky
Lískooříškové čtverečky
Další vánoční cukroví z receptů naší noveské prababičky. Dovolila jsem si změnit polevu a máslový krém, základní těsto zůstato stejné. Na polevu jsem ... číst celé
Instantní svařák
Instantní svařák
Nechce-li se vám stále hlídat zásoby koření, abyste měli doma po ruce dostatek hřebíčku a skořice, připravte si do svařeného vína sladký karamelový ko... číst celé
Knedlíkové surprajs
Knedlíkové surprajs
Podle mě je důležité mít základ. Slušný pevný základ, na kterém se dá stavět. A neplatí to jen ve stavebnictví, ale tak celkově kolem dokola, v životě... číst celé
Nepropásněte novinky na mém blogu
Můžete se kdykoli odhlásit.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz