Blog
20.05.2023
Polívkárna
Zelený chřestový krém s krevetami
Čerstvý hrabětický chřest, který jsem si přivezla ze Zelňáku z Brna, jsme si dali hned první den s holandskou omáčkou, zbylé stonky jsem uschovala do ...
číst celé
11.05.2023
Pečivo
Venkovská rustikální bageta
Zkoušet péct stále dokola různé bagety a kroucené chleby je už asi můj koníček. Všechny, co už prošly mýma rukama a troubou, byly v ten daný okamžik d...
číst celé
07.05.2023
Zelenina
Zelený chřest s holandskou omáčkou
Když máme k dispozici čerstvý zelený chřest, je skoro až trestuhodné jej umučit k smrti dlouhým vařením. Svěží mladé tenké stonky někteří křoupají i j...
číst celé
Kontaktní informace
Ivana Růžičková
Ráda Vám poradím a nebo se naopak inspiruji Vaším příspěvkem.
Napiště mně info@paniruzickova.cz