Blog
19.02.2021
Sladké pečení
Banalita
Cosi mě zašimralo do nosu. Neznámá a přitom podvědomě známá vůně probudila moje spící chuťové pohárky. Byla příjemná, byla jemně sladká. V jakémsi pol...
číst celé
08.02.2021
Bramborová kapitola
Nekysánky
Sláva bramborám, jejichž cesta do našich kuchyní nebyla zrovna nijak jednoduchá. Tento poklad získali od andských indiánů španělští conquistadoři a v ...
číst celé
31.01.2021
Sladké pečení
Namakaný citron nový
Poté, co jsem ho přinesla domů, zůstal ležet celé dopoledne nečinně na kuchyňském stole, odpoledne jsem ho přenesla v dobrém úmyslu na sedačku a tam t...
číst celé
Výroba knihy GASTROK
Ve výrobním závodě tiskárny GRASPO CZ, a.s. se narodilo první vydání knihy GASTROK.
Její dlouhou cestu jsme pro Vás zdokumentovali.
Sledování tohoto videa ovšem nedoporučuji osobám se zvýšenou přecitlivělostí. Je v něm zachycen celý proces od tisku po řezání, vazbu, lepení a šití. Rovněž části našich dětí.
Marek R.